TAUSTAVOIMAT

Päivitetty 30.8.2005

Luetteloa päivitetään sitä mukaa kuin jonoa tai erohakemuksia ehditään käsitellä. :). Luettelo on hakusanan mukaisessa aakkosjärjestyksessä.

Espoon-Laurinlahden kirjeenvaihtajani: Työnä Internet yms., harrastuksina mm. uinti (swimming). Katso myös painoindeksin laskenta. Aiempi Matin lehtikioski on näköjään suljettu.

Espoon-Lippajärven kirjeenvaihtajani: Opettaja Auroran koulussa, joka on edelläkävijä tietotekniikassa ja sähköpostiasioissa. (Juha päivittää koulun kotisivua huomattavasti useammin kuin omaansa :-)

Espoon-Tapiolan kirjeenvaihtajani Tapani FoxIT Isoranta, Pohjoismaiden paras Fox Pro -asiantuntija, tarjoaa yhtiönsä sivuilla myös hyödyllistä tietoa viivakoodien käytöstä. Elleivät nuo linkit enää toimi, aiempi harrastus ja sivubisnes on vienyt miehen kokonaan: www.Highendstudio.fi.

Itä-Helsingin kirjeenvaihtajani: atk-konsultti/yrittäjä. Esittely sisältää perustietoa EDI:stä.

Oulun-Raahen kirjeenvaihtajani: Lääkäri ja tutkija, erikoisalana röntgenkuvien digitaalinen käsittely ja telelääketiede.

Pariisin kirjeenvaihtajani: Pienyrittäjä, joka tekee sovelluksia PC-ympäristöön ja Web-sivuja yrityksille. Häneltä voit vuokrata edullisen web-tietokantapalvelimen, jossa on Microsoftin ohjelmat valmiiksi asennettuina.

USA:n kirjeenvaihtajani: Opettaa organisaatioille, kuinka eri maissa toimitaan.