Tiedote 28.1.2022:

Tavoitteena oli laittaa tämän sivuston jokaisen aiheen yhteyteen linkki keskustelufoorumille, missä sitä aihetta voisi kommentoida, tai käydä myös yleistä keskustelua eri aiheista. Yksi sellainen yritys on kuvattuna alla olevassa tiedotteessa heinäkuulta 2019. Valitettavasti kyseinen palvelu ei kuitenkaan soveltunut siihen tarkoitukseen.

Tällä sivustolla on edelleenkin asennettuna edellistä vanhempi kommentointi- ja juttelualue, jolle pääsee nykyisin vain TÄSTÄ LINKISTÄ kun kirjoittaa käyttäjätunnukseksi nykyisen pääkaupunkimme nimen pienin kirjaimin ja salasanaksi edellisen pääkaupunkimme nimen pienin kirjaimin. Sinne voi kyllä edelleenkin kirjoittaa ja ylläpito saa heti sähköpostitse tiedon lisätystä tekstistä, mutta kukaan muu sitä tuskin käy lukemassa.

Kommentteja voi lähettää myös sähköpostitse osoitteella webmaster@ahjos.net


Vanhentunut tiedote heinäkuulta 2019:

Tästä linkistä pitäisi avautua foorumi tämän sivuston ja siinä käsiteltyjen aiheiden kommentointia varten.

Foorumi on rakennettu Google Ryhmät -palveluun ja se on tavallaan verrattavissa Facebookin avoimeen ryhmään, johon voi liittyä tai olla liittymättä:

Ryhmässä julkaistaviksi tarkoitettuja kirjoituksia voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen ahjos@googlegroups.com Ylläpitäjä sijoittaa saapuneen viestin foorumilla sellaisen otsikon alle, mihin hän arvioi sen kuuluvan. (Huom! Tuo sähköpostiosoite ei enää toimi!)

Sitä mukaa kun muokkaan sivustoa responsiiviseksi ja liitän omia kirjoituksia sivuston mobiiliversion kansilehdellä olevaan valikkoon, laitan jokaiseen kirjoitukseen kommentointia varten linkin, joka avaa tämän foorumin juuri siitä kohdasta, missä kyseistä artikkelia on tarkoitus kommentoida.

Tämän sivuston aiemmalla keskusteluohjelmalla kirjoitettuja viestejä ei kopioida tähän uuteen foorumiin. Ne ovat edelleen tallessa, mutta eivät ole juuri nyt julkisesti nähtävissä. Käyn ne läpi ja kopioin sivustolla olevaan "Meriarkistoon" sellaiset kirjoitukset, joihin ehkä vielä kohdistuu historiallista mielenkiintoa.